Zelfhaat; strijd van Meisjes tegen Jongens


Doorbreek de destructieve strijd van De Meisjes tegen De Jongens en de zelf-haat... |

De belangrijkste rechtvaardiging dat vrouwen uit deze westerse BESCHAVING hun verantwoordelijkheid hebben te nemen, door hun foutief aangeleerde overtuigingen, spel en regeltjes oftewel hun EGO echt te overwinnen, te doorbreken en af te leren, is... dat samenleven met een vrouw ONDOENLIJK is.

De reden? Zij saboteren alles. Openlijk en stiekem.

Dat weet iedere vrouw. Het is echter als een publiek geheim, een taboe, waarover niet gesproken wordt.

Diepgewortelde overtuigingen

Volgens het artikel 'How The Rockefellers Re-engineered Women', aangehaald door wakkere Nederlander en medisch onderzoeksjournaliste Désirée Röver (bron: https://facebook.com/1723716417749693), hanteren vrouwen deze uitgangspunten, die iedere vrouw opgedrongen krijgt en zelf in praktijk brengt, onbewust maar doelbewust, en vooral achteloos tussen neus en schaamlippen door:

1. mannen kun je niet langer vertrouwen;
2. vrouwen moeten egoïstisch zijn;
3. vrouwen zijn slachtoffer vanwege het gegeven dat ze als vrouw geboren zijn;
4. seks is losgekoppeld van liefde en huwelijk;
5. eer en vervulling haalt de vrouw uit carrière en niet langer uit huwelijk of echtgenoot.

Kauw er even op. Herken je dit patroon? Dat zou mogen want ieder ander herkent het inmiddels wèl.

update | Voor de volledigheid: dit schrijft Myrna Blyth, voormalig "editor in chief of Ladies Home Journal from 1981 to 2002 in her book Spin Sisters (2004)"Een vrouw, dus...

Enig idee van de gevolgen van wat jij en àlle andere gemakszuchtige, passief ingestelde, westerse vrouwen over zichzelf hiermee afroepen??

Lees zelf maar...

"Far from empowering women, feminism has unsexed many and deprived them of a secure and valued role and reduced them to sex objects and replaceable workers."

Snap je...?

Lees zelf maar na in het artikel van Henry Makow: https://www.savethemales.ca/001904.html
-

Dat dit gebeurt ziet ieder mens in maar we hebben elkaar nodig om ons erop te wijzen.

Omdraaien

Tegen zich zo gedragende vrouwen (die zich opstellen als nooit volwassen geworden tienermeisjes nog, eigenlijk) dient men heel nuchter op te treden door hen hun karikaturale gedrag neutraal en dus liefdevol voor te houden en het benoemen, met:

"Neem er nog één. Draai het niet om. Je plaatst jezelf in het middelpunt en wilt àlle aandacht op je vestigen, met zelfverzonnen stellingen, over de rug van een ander, voor wie jij, heel autoritair en arrogant, bepaalt hoe het IS. Dat vul jij in. Die ander mag het vervolgens oplossen. Die krijgt de schuld van wat jij bedacht hebt en hysterisch verdedigt. En straf, door hem uit te sluiten en zondebok te maken."

Vragen stellen helpt meestal bij confrontaties:

"Zeg eens... zit daar WAARHEID in zulk negatief en destructief gedrag? Of VRIJHEID (voor jezelf of anderen)?
Hoe haal jij het in jouw hoofd om zo achterlijk te doen en jouw eigen ruiten in te gooien?
Ben jij je wel bewust van die zelfkastijding en ZELFHAAT?
Welk VOORDEEL zit daarin? Voor wie dan? Weet jij de oorsprong van dit gedrag? Waarom heb jij je dat ooit eigen gemaakt? En: Wat ga jij doen om dat te HERSTELLEN?"
-

'FEMINISME' heet dat bemoeizieke, slachtofferige, zelfzuchtige, gewelddadige, sadistische, hysterische, (ander woord voor) overheersende en zelfs oorlogszuchtige gedoe.

En wat levert het op??
Dat jij, vrouw, je opstelt als seksobject en vervangbaar bent voor elk klusje. En dat doe jij jezelf aan.
En maakt samenleven ondoenlijk.

Bezitsdrang

Vrouwen beschouwen alles en iedereen als bezit. Die bezitsdrang maakt de wereld ondragelijk. Vooral als dat wordt omgedraaid door diezelfde vrouwen die de verantwoording van hun zelf gecreëerde problemen ook nog gewelddadig eens bij een ander - vaak een man - neerleggen en zelf alle verantwoordelijkheid ontlopen.

Geluk

Je bent pas gelukkig als je jouw eigen partner bent en dat is (bijna) niemand nog. Bijna niemand weet zelfs wat dat is. Er staat zeven jaar af-leren voor. Daarvoor heb je eruit te stappen en je af te zonderen. Zonder dat heb je de illusie te pakken en helaas niet meer dan dat.

WAT BLIJFT ER OVER?

"Het enige wat resteert, is ons met onszelf bemoeien door ons eigen hart te volgen, te doen wat we leuk vinden en zo de wereld te maken waarin wij willen leven. We kunnen anderen niet veranderen en we kunnen niet 'vechten tegen', omdat we dan binnen de regels van anderen proberen om hen te overtuigen van hun ongelijk.
Onbegonnen zaak. Zinloos en zonde van de tijd.
We dienen ons met onszelf te bemoeien. Meer niet. Wie dat beseft gaat nergens meer tegen in en ziet het spel om ons heen voor wat het is: één groot schaakspel..."

Waarom jij jouw hart mag volgen zonder je ooit nog ergens om druk te maken zie je terug in de volgende tekst die ook als blog is geplaatst in april (fb.com/1483919545051041) en opnieuw in mei (fb.com/1499872463455749):

Het innerlijke kompas als leidraad

In 2005 zei mijn vader spontaan: "Doe het anders dan ik Rob want ik deed het niet goed." Hij was een bonusjager die altijd werkte en was er niet voldoende om tijd met zijn kinderen te spenderen. Mensen realiseren zich verdomd goed wat klopt en wat niet klopt. Want... dat VOELT zo.

Het innerlijke kompas is onze leidraad maar we negeren dat volkomen en doen onszelf giga tekort. Tegen beter weten in.

De enige oplossing is JA te zeggen tegen ons gevoel en NEE tegen een wereld die iets anders van ons eist en wat recht tegen ons gevoel in gaat. Dat is de te maken stap en die vraagt voorlopig nog tijd, omdat nog lang niet genoeg mensen daaraan gehoor durven geven.

Wie het gevoel laat spreken en eruit handelt, gaat voor waarheid en positiviteit en van daaruit voor vrijheid. Iets nobelers is er niet. Dat is de taal van de Schepper, de Maker van Al dat is, van heden, verleden, toekomst en oneindigheid. Via onze zielen laat deze ons in-zien wat juist is. Volgen is makkelijker dan weerstaan. Ons is het omgekeerde aangeleerd zodat we ons gevoel bevechten; we zijn ertegen opgezet.
Tijd om dat terug te draaien, de boel niet langer om te draaien maar met OMdenken te corrigeren tot het spreken van waarheid en natuurlijk handelen - volgens onze menselijke natuur. De taal van ons hart. Onze ziel.

Wie één is met zichzelf doet niet anders. Om dat te bereiken dient men het ego te overwinnen. Een weg van zeven jaar afleren en zeven jaar bijleren, wat niet onmogelijk is in dit onrustige, opgejaagde, onbeschaafde, moderne, wilde westen.

Wie wil, krijgt steun. Stap voor stap.
Er is geen keuze. Alleen het motto van Nike; 'just do it.'++

-

Zie ook de blog 'vlees' over hoe wij ons zelf presenteren: https://facebook.com/1543125069130488

Zie ook "brug naar de toekomst/de vrouw op een voetstuk", als loflied op de vrouw en confrontatie met de realiteit: https://facebook.com/1139691852807147

Zie ten slotte het epos "De Vlieger en de Zwever" over je eigen weg gaan: https://dagboekvaneenvreemdeling.blogspot.com/2014/03/de-vlieger-en-de-zwever.html

Vragen?

Liefs, van rj.
ps: het lichaam liegt nooit

bron: https://fb.com/1545877868855208
ook gepubliceerd op: https://dagboekvaneenvreemdeling.blogspot.com/2018/06/doorbreek-destructieve-strijd-en-zelfhaat.html
nu en nu ook op: http://www.hetlichaamliegtnooit.nl/artikelen/zelfhaat

Love without condition Talk without intention Give without reasonend the wars in our minds5 of Orwell's nightmares